Szerviz

A MÁVIPROD Magyarország Kft. tevékenysége kiterjed az FG Wilson által gyártott áramfejlesztők szervizelésére is függetlenül attól, ki volt az értékesítő.

Igény esetén felmérjük a szóban forgó aggregátort, aggregátorokat, és ajánlatot készítünk, melynek során igyekszünk maximálisan figyelembe venni a vevői igényeket. Igazodva az elvárásokhoz rugalmasan alakítjuk ki a beavatkozások sűrűségét, az elvégzendő feladatokat és a fizetési módot is. Tapasztalataink és a gyártó által előírtakat alapul véve közösen határozzuk meg a legoptimálisabb megoldást az Önök berendezésére. 

Szerviztevékenységünk során eredeti gyári alkatrészeket használunk, mely garantálja a berendezések megfelelő üzemelését és élettartamát.

A karbantartások elvégzésekor nagy előny, hogy a MÁVIPROD Magyarország Kft. a Perkins motorok kizárólagos képviselője és szervize Magyarországon, s az FG Wilson áramfejlesztők zöme Perkins motorral készül. 

Az alkalmi javítások, hibaelhárítások, karbantartások vagy egyszerű állapotfelmérések történhetnek a helyszínen vagy a telephelyünkön. 

Részletes árajánlatért keressen bennünket!

 

Nem garanciális jellegű szolgáltatások díjai:

Érvényes 2017. január 4-től visszavonásig.

 

1.    Időszakos karbantartás: 9.000 Ft + ÁFA/munkaóra*1 *2

Az előírt periódusonkénti kötelező karbantartási szervizek, melynek része a Perkins motor műszaki állapotának ellenőrzése, majd az előírás szerint a szükséges alkatrészek és kenőanyagok cseréje. A garancia feltétele a rendszeres kötelező szerviz elvégzése a Perkins szakszerviz által.

Érvényes élő „Karbantartási szerződés” esetén.

 

2.    Javítás a telephelyünkön: 9.000 Ft + ÁFA/munkaóra*1 *2

Telephelyünkön (2038 Sóskút, Bolyai János u. 8.) végzett javítás, amely nem tartozik bele az „Időszakos karbantartás” kategóriába. *1 *2

 

3.    Javítás a telephelyen kívül: 10.000 + ÁFA/munkaóra*1 *2

Javítás Magyarország területén bárhol (kivétel a MÁVIPROD Kft. telephelye), amely nem tartozik bele az „Időszakos karbantartás” kategóriába.

 

4.    Szervizmérnöki díj: 16.500 + ÁFA Ft/munkaóra*1 *3

Szervizmérnöki helyszíni szaktanácsadás, szoftveres vizsgálat, ügyfél által megrendelt eseti javítások, felmérések.

 

5.    Kiszállási díj: 180 Ft + ÁFA/km*4


*1 Minden megkezdett óra díja egész munkaóraként kerül rögzítésre.

*2 Áraink 1, azaz egy munkatárs által végzett munkára érvényesek. Amennyiben a javítás/karbantartás elvégzése során indokolt további kollégák bevonása, a számlázott óraszámok azonos árakkal személyenként értendők ( kivétel *3 ).  

*3 Szervizmérnöki óradíj minden javítás/karbantartás alkalmával összesen maximálisan 1, azaz egy munkaórát jelent

 

*4 Út-idő díjat nem számítunk fel a kiszállás esetében.

Irum TAF erdészeti vonszoló

A MAVIPROD Magyarország Kft. által forgalmazott IRUM TAF erdészeti vonszolók számos típusa készletről elérhető, kérjük érdeklődjön további információval kapcsolatban a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy a 06-23/560-023-as telefonszámon!

Irum TAF típusok:

 

Karrier

[Form Karier not found!]

Rólunk

  • 1993 Április 1-jén megalakul a MAVIPROD LLC Szászrégenben, mint az Oltean család saját tulajdonú vállalkozása. Mircea Oltean, felesége, Violeta Oltean és fiuk Andrei nemcsak a tulajdonosi jogokat gyakorolják, hanem a menedzsment feladatokat is ellátják A cég fő profilja az indulásakor az alkatrész-nagykereskedelem traktorok, teher- és személygépjárművek részére.
  • 1998 A MAVIPROD többségi tulajdont szerez a szászrégeni központú S.C. IRUM S.A. cégben, mely több mint 50 éves múlttal rendelkezik az erdőgazdaságokban és a fafeldolgozásban használt TAF traktorok gyártásában.
  • 2002 A MAVIPROD megkapja a Perkins belsőégésű motorok kizárólagos képviseleti jogát Romániában.
  • 2008 A Perkins üzletág dinamikus fejlődésének és a felmutatott eredményeknek köszönhetően a MAVIPROD kizárólagos képviseleti jogot szerez Moldáviában is.
  • 2009 Megalakul a MÁVIPROD Magyarország Kft., és megkezdődik a Sóskúti Ipari Parkban a cég telephelyének felépítése zöldmezős beruházásként. 
  • 2010 Január 1-jétől a MÁVIPROD Magyarország Kft a Perkins belsőégésű motorok kizárólagos magyarországi képviselője.
  • Július 1-jétől az FG Wilson aggregátorok, áramfejlesztők hivatalos képviseleti jogát is megkapja.
 

Perkins cégtörténet

A Perkins több mint 75 éve a világ egyik vezető iparidízelmotor-gyártója, hosszú évek óta foglalkozik tervezéssel és gyártással.

Bővebben: Perkins cégtörténet

Alkategóriák

Copyright © 2017 - Maviprod.hu