Termékek

AGGREGÁTOROK

Az FG Wilson gyáraiban évente több mint 80 000 saját fejlesztésű dízel és gázüzemű aggregátor, áramfejlesztő készül, melyet a világ 110 országában működő 180 képviseletén keresztül értékesít. 

A sztenderd berendezések legkisebbje 6,8 kVA teljesítményű, míg a legnagyobb 2 200 kVA-es. Egyedi igény esetén azonban ezt meghaladó méret is rendelhető.

Az igénybevétel függvényében háromféle típust különböztetünk meg:

1. Elsődleges áramforrás: a berendezés az elsődleges áramszolgáltató, akár az év 365 napján üzemelhet. A névleges teljesítményéhez képest 12 óránként 1 óra időtartamra 10%-kal túlterhelhető.

2. Vész- vagy szükségáramforrás: nem elsődleges áramforrás, csak időszakosan használt meghatározott éves korláttal. Túlterhelni nem lehet.

3. Zsinórterhelésű áramforrásról akkor beszélünk, mikor a villamosenergia-igény állandó, az nem vagy csak nagyon mérsékelten változik. 

Az FG Wilson áramfejlesztők elhelyezése igen széleskörű: lehet kül- illetve beltérben, padláson vagy pincében. A beépítéskor azonban komoly gondot kell fordítani a gyártó által megadott irányelvek betartására.

Az FG Wilson áramfejlesztők alapvetően nyitott kivitelben készülnek, de lehetőség van zárt változatra is. Ezzel egyrészt megoldható a kültéri telepítés, másrészt a zajcsillapítás. Extra igények esetén, a berendezések extra hangszigeteléssel is elláthatók.

Minden berendezés egyedi vezérléssel rendelkezik, az alapfeladatok ellátását végző egyszerű változattól a szinkronvezérlésre is alkalmas intelligens változatig. 

Az FG Wilson áramfejlesztők előnyei:

- több mint 40 éves szakmai tapasztalat,

- széles termékválaszték,

- sokféle megoldás,

- magyarországi szervizháttér,

- egyedi igények kezelése,

- kimagasló ár-érték arány,

- megbízhatóság, hosszú élettartam,

- felhasználóbarát kezelőfelületek,

- igényes és ízléses megjelenés,

- folyamatos fejlesztések.

KAPCSOLT HŐ- ÉS VILLAMOSENERGIA-TERMELÉS (KOGENERÁCIÓ)

Az aggregátorok elsődleges funkciója a villamosenergia-termelés. A termelődő hő a radiátorokon keresztül a környezetbe kerül hasznosítás nélkül. Azokra a helyekre, ahol van egyidejű hőigény is, az FG Wilson létrehozott egy opcionális megoldást: a telepített gázüzemű aggregátor mellé rakott hőhasznosító egységgel meleg víz termelhető. A legkisebb egység 345 kVA, a legnagyobb 1250 kVA teljesítményű.

Az FG Wilson folyamatosan figyeli a megrendelői igényeket, és állandó fejlesztésben van. Ennek köszönheti, hogy az általa gyártott áramfejlesztők ott lehetnek a világ élvonalában.

A MÁVIPROD Magyarország Kft. nemcsak az FG Wilson termékek viszonteladója, hanem teljes megoldást nyújt:

- segítség a tervezésben, a kiválasztásban,

- az áramfejlesztő installálása, ha szükséges, egyéb szakipari munkákkal,

- üzembe helyezés,

- karbantartás,

- garanciális kérdések kezelése,

- alkatrészek értékesítése.

A karbantartást akár átalánydíjas szerződés keretében, akár egyedi megrendelésre vállaljuk. Mivel az FG Wilson áramfejlesztők legtöbbje Perkins motorral készül, így egyszerűen tudjuk kezelni a mechanikus hibák javítását is.

FaceBook  Twitter  

Copyright © 2017 - Maviprod.hu