Szerviz

A MÁVIPROD Magyarország Kft. tevékenysége kiterjed az FG Wilson által gyártott áramfejlesztők szervizelésére is függetlenül attól, ki volt az értékesítő.

Igény esetén felmérjük a szóban forgó aggregátort, aggregátorokat, és ajánlatot készítünk, melynek során igyekszünk maximálisan figyelembe venni a vevői igényeket. Igazodva az elvárásokhoz rugalmasan alakítjuk ki a beavatkozások sűrűségét, az elvégzendő feladatokat és a fizetési módot is. Tapasztalataink és a gyártó által előírtakat alapul véve közösen határozzuk meg a legoptimálisabb megoldást az Önök berendezésére. 

Szerviztevékenységünk során eredeti gyári alkatrészeket használunk, mely garantálja a berendezések megfelelő üzemelését és élettartamát.

A karbantartások elvégzésekor nagy előny, hogy a MÁVIPROD Magyarország Kft. a Perkins motorok kizárólagos képviselője és szervize Magyarországon, s az FG Wilson áramfejlesztők zöme Perkins motorral készül. 

Az alkalmi javítások, hibaelhárítások, karbantartások vagy egyszerű állapotfelmérések történhetnek a helyszínen vagy a telephelyünkön. 

Részletes árajánlatért keressen bennünket!

 

FaceBook  Twitter  

Copyright © 2017 - Maviprod.hu